Thursday, 23 October 2014

Blog Sentiasa Update. Saya masih aktif menjual Ephyra :)

Assalamualaikum.

Ada yg tanya saya, sama ada saya ni dealer aktif Ephyra ke? Sebab tengok blog tak update pun?
Yang sebenarnya korang, blog saya ni sentiasa ber update tau. Cumanya, saya tak update kat sini.

Biasanya saya akan update dekat ruangan testimoni. Kalau nak tengok testimoni Ephyra yg paling latest dan ruangan yg selalu saya update, boleh klik kat tab TESTIMONI EPHYRA 2014 kat atas tu. Atau nak senang, klik kat link ni:


Tadi kan, saya saja2 la google keyword "Ephyra", masya Allah happy nya saya bila blog saya yg serba kekurangan ni duduk kat ranking atas sekali. TQ sangat kat korang yg sudi jenguk blog saya thus menaikkan lagi rating blog ni. :) :) :)



Alhamdulillah;;; Kepada yg tanya saya ni aktif ke tidak, atau masih menual Ephyra ke tidak. Jawapannya YA. Saya jgk merupakan pengedar sah Ephyra dan stok saya memang original dari HQ.

Korang yg masih ragu2 boleh check nama dan no.contact saya kat official website Ephyra, Oceanlife. Ni sy screen shot. Sy pengedar area Damansara Damai, tapi soon saya akan berpindah ke Putrajaya. So, lepas ni sape yg nak COD kat Putrajaya, boleh whatsapp or sms ye :)


OK, kesimpulan cerita di atas ialah:

KESIMPULAN 1: Saya selalu update blog kat ruangan testimoni:



KESIMPULAN 2: Saya ialah pengedar sah Ephyra. Nama saya Hazwani :) Stock saya dijamin original sebab ambik dari HQ.

till then, take care :)



Tuesday, 25 June 2013

Apa itu Ephyra?



Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
  • Umur 25 dan ke atas
  • Kulit Kering & kedut
  • Kulit kusam & kendur
  • Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
  • Proses Pemulihan lambat
  • Mudah Rasa Penat
  • Daya Ingatan Merosot
  • Sakit-sakit badan / sendi
  • Metabolisma rendah








Khasiat dan keistimewaannya

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.