Wednesday, 3 December 2014

Track & Trace Updates

03.12.2014

Berikut adalah tracking no.utk semalam. Parcel ni baru pos semalam, delay sbb tunggu sabun sampai hq. Maaf di atas kelewatan. Insya Allah harini u oll terima parcel.

Terima kasih kerana berurusniaga dgn kami.

1. Shalzariah - EF613340582MY
2. Rudianah Ahmadi - EF613340596MY
3. Mazlin Mastar - EP007184670MY
4. Aqilah Othman - EF613440605MY
5. Nor Nuha Sultan - EP007184635MY
6. Khiriah Mat Laim - EP007184649MY
7. Vijaya - EP007184578MY
8. Hanizah Abd Manaf - EP613340622MY
9. Shazira Sheikh Said - EF613340636MY
10. Lynn Damya - EP007184502MY
11. Wan Mohd Syamsul Azha - EP007184581MY
12. Faridah - EP003238409MY
13. Ahmad Fadzil - EP003238390MY
14. Zuraini Yaacob - EP003238372MY
15. Hasifah Yusof - EP003238372MY/EP003238369MY
16. Dianah Ahmad - EF613340596MY
17. Mazlina - EP007184670MY
18. Anizah - EP613440622MY
19. Sarah - EP003238324MY
20. Nazafiza - EP003238355MY/EP003238341MY/EP003238338MY
21. Shuhaida - EP003238412MY
22. Rushaida - EP007184533MY
23. Noriyani - EP007184555MY
24. Wan Norhafiza - EP007184547MY
25. Mazlin - EP007184621MY
26. Hasnah - EP007184564MY
27. Syarifah - EP007184604MY
28. Horhospera - EP007184618MY
29. Adina - EP007184595MY
30. Maimunah - EP007184652MY
31. Yusna Atika - EP007184666MY
32. Najwa - EP00716467MY
33. Mazlina - EP007184670MY
34. Farah Hanis - EP007184710MY
35. Jamaliah - EP007184706MY
36. Nurulizzati - EP007184683MY
37. Vivi - EP07184723MY
38. Zati - EF589508665MY
39. Siti Hajar - EP007184737MY
40. Azizah - EF589508679MY
41. Nor Hafiza - EF613340653MY
42. Mardiana - EF613340667MY
43. Anizah - EF613340622MY
44. Hatini - EF613340619MY
45. Dianah Ahmad - EF613340596MY
46. Fazilah - EF613340640MY




PosLaju Link: http://www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

Sunday, 23 November 2014

Latest testimonial on Ephyra - November 2014

23/11/2014

Pengumuman, produk Ephyra "Trial Pack"  hanya boleh didapati pada minggu pertama Disember 2014. Harap maklum.



Korang yg masih lagi was2, meh baca testimoni/feedback customer yg ambik Ephyra ni:











So apa tunggu lagi, Whatsapp Hazwani at 012-911 3790.



pic source: fb oceanlife

Thursday, 23 October 2014

Blog Sentiasa Update. Saya masih aktif menjual Ephyra :)

Assalamualaikum.

Ada yg tanya saya, sama ada saya ni dealer aktif Ephyra ke? Sebab tengok blog tak update pun?
Yang sebenarnya korang, blog saya ni sentiasa ber update tau. Cumanya, saya tak update kat sini.

Biasanya saya akan update dekat ruangan testimoni. Kalau nak tengok testimoni Ephyra yg paling latest dan ruangan yg selalu saya update, boleh klik kat tab TESTIMONI EPHYRA 2014 kat atas tu. Atau nak senang, klik kat link ni:


Tadi kan, saya saja2 la google keyword "Ephyra", masya Allah happy nya saya bila blog saya yg serba kekurangan ni duduk kat ranking atas sekali. TQ sangat kat korang yg sudi jenguk blog saya thus menaikkan lagi rating blog ni. :) :) :)



Alhamdulillah;;; Kepada yg tanya saya ni aktif ke tidak, atau masih menual Ephyra ke tidak. Jawapannya YA. Saya jgk merupakan pengedar sah Ephyra dan stok saya memang original dari HQ.

Korang yg masih ragu2 boleh check nama dan no.contact saya kat official website Ephyra, Oceanlife. Ni sy screen shot. Sy pengedar area Damansara Damai, tapi soon saya akan berpindah ke Putrajaya. So, lepas ni sape yg nak COD kat Putrajaya, boleh whatsapp or sms ye :)


OK, kesimpulan cerita di atas ialah:

KESIMPULAN 1: Saya selalu update blog kat ruangan testimoni:



KESIMPULAN 2: Saya ialah pengedar sah Ephyra. Nama saya Hazwani :) Stock saya dijamin original sebab ambik dari HQ.

till then, take care :)



Tuesday, 25 June 2013

Apa itu Ephyra?



Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
  • Umur 25 dan ke atas
  • Kulit Kering & kedut
  • Kulit kusam & kendur
  • Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
  • Proses Pemulihan lambat
  • Mudah Rasa Penat
  • Daya Ingatan Merosot
  • Sakit-sakit badan / sendi
  • Metabolisma rendah








Khasiat dan keistimewaannya

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.